En kvinde med en smartphone i hånden og en computer i skødet

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi har samlet en stribe apps, der er perfekte til dig, der går op i mode, designermøbler, indretning og skønhed. Om du er modeblogger, fashionista eller bare interesserer dig for mode, er der med garanti noget, du har brug for.

Det kan godt være, at din telefon allerede er fyldt til randen med apps, så er det altid spændende at opdage nye, du ikke kendte i forvejen. Apps, du ikke kan leve uden – også selvom du ikke var klar over det på forhånd.

Til modebloggeren: VSCO Cam

Som modeblogger er det nødvendigt med gode billeder – og det er ikke nok bare at tage dem. De skal redigeres efterfølgende, og det kan sagtens gøres direkte på din telefon. Der findes mange billedredigerings-apps, og du har sikkert allerede din favorit. Du bør dog overveje at prøve VSCO Cam, der både fås til iPhone og Android-enheder. Her får du et hav af filtre, og der kommer hele tiden flere til. Er du ikke tilfreds med dem, har du mulighed for indstille på lys, kontrast og farvemætning.

Til fashionista’en: Shopstyle

Shopstyle fungerer lidt på samme måde som Googles billeddatabase. Her går du på opdagelse i en kæmpe database af onlinebutikker, der alle sammen har modetøj. Du søger blot efter det, du har brug for, og så får du en oversigt over alle de butikker, der sælger produkter, der matcher det, du har søgt på. Der er altså stor chance for, at du finder lige præcis det, du søger efter. Fås både til iPhone og Android.

Til den alternative: Etsy

Hvis du kan lide alternativ mode, bør du tage et kig på Esy. Det er en stor online markedsplads, hvor du har mulighed for at finde alt mellem himmel og jord. Forskellen fra denne app og alle de andre, der minder om den, er, at Etsy har flere brugere og sælgere. Du kan nemlig også sælge via app’en, og du har mulighed for at finde nogle spændende ting, du ikke finder alle mulige andre steder. Brugerbasen er desuden stor, hvilket betyder, at du kan købe ting fra hele verden – og derfor også ting, der ikke lige er til at få fingrene i herhjemme.

Har du nogle apps, du bare ikke kan leve uden? Del dem med os herunder, så alle kan bruge dem til inspiration. Man kan aldrig få for mange apps.