Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Vi er nu i 2020, og dermed er det 10 år siden at vi var i gang med 2010. Kan du huske hvad du brugte din mobil til i 2010? Helt sikkert meget mindre end, hvad du bruger den til nu. Er du nysgerrig på hvor meget vores mobiltelefoner har udviklet sig 2010, så læs med herunder.

Nem pengeoverførsel med et enkelt swipe

Hvem havde troede i 2010 at vi på under 1 minut, kunne skrive et beløb, og sende det til en anden person, bare ved at kende et telefonnummer. Dette er i dag naturligvis en realitet, og det er det som vi bedre kender som MobilePay. Denne mobil app blev færdig udviklet i 2013, og der allerede i dag, en del år på bagen.

Har du i dag ikke allerede Mobilepay, så er det bare med at få den hentet. Det er super nemt, og ikke til at undvære, når man først har hentet det.

Godkende med NemID, uden at have kortet op af lommen

Det er helt rigtig. I dag er det muligt at gennemføre en NemID-godkendelse, bare ved at tage din telefon op af lommen, og swipe – bum du er færdig.

Selve konceptet NemID, startede faktisk i 2010, hvor vi skulle begynde at bruge denne ekstra sikkerheds godkendelse, hver gang vi skulle ind på netbank eller lign. Det var fint nok i 2010, men 10 år efter, blev det noget trættende at lede efter, og skrive den kode, som NemID-formularen krævede.

Men i dag skal du blot bruge din mobil til at godkende, ikke andet.

Kontrollere pillefyret

Vi kan i dag kontrollere rigtig mange ting i vores hjem, heriblandt vores pillefyr. I dag er det så smart, at du fuldstændig har kontrol over, hvor meget varme pillefyret skal give, samt holde øje med om hvordan pillefyret kører.

Appen som kobler sig til dit pillefyr, sørger altså for, at du har fuldstændig kontrol over varmen i dit hjem. Har du endnu ikke sådan et pillefyr? Så tag et kig på et RTB pillefyr.