Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det har sjældent været spændende at se på en, der står og fremlægger noget, mens han eller hun læser det op fra et papir. Med hovedet begravet i sine noter, sidder du og forsøger at følge med, mens gabbene bliver kvalt, og du tænker mere på morgendagens aftensmad end de nøgletal, du er ved at få præsenteret. Til din fordel lever du i en tid, hvor den slags ikke længere går an. Visuelle præsentationer er bedre og mere udbredte end nogensinde før, og der er ikke længere grund til at lade folk sidde og kvæle gabbene. AV udstyr betyder audiovisuelt udstyr, og det vil sige noget, der aktiverer både ørene og øjnene, så du holder interessen ved dem, du er ved at præsentere for. Kontakt NEETS, hvis du ønsker at det, du præsenterer, skal blive siddende ved dem, der lytter eller ser med.

AV udstyr er altid godt for din kommunikation

At vi lever i en tid, hvor det er nemmere at kommunikere, gør det vigtigere end nogensinde før at være skarp på din kommunikation. Det handler både om, når du er ved at forføre potentielle kunder eller klienter med en øvet salgstale, der inkorporerer visuelle elementer, som holder interessen lige der, hvor den skal være. Det gælder også, når du kommunikerer internt med personale, hvor du skal sikre dig, at de forstår og husker mest mulig af den information, du giver. Eller måske nøgletal til et bestyrelsesmøde. Der er ingen grund til, at dine præsentationer skal være kedelige.

Nemt at betjene

Du tænker måske, at du ikke har den tekniske viden til at betjene et smartboard eller noget andet AV udstyr. Men det burde faktisk forholde sig omvendt, fordi AV udstyr er designet til at være brugervenligt, så du faktisk oplever det som nemmere end nogensinde at præsentere skarpt, spændende og livligt.