Brug mobilen til print

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Her på mobiltech.dk går vi meget op i hvilke muligheder der er med mobiltelefonen, og hvordan man gør tingene nemmest. I dette indlæg giver vi dig en gammel nyhed, som ikke mange kender til. Nyheden, er et tip som kan spare dig for mange timer i løbet af en dagen, både hjemme og på arbejdspladsen. Læs mere her.

Muligheder med mobiltelefonen, eller mere præcist smartphone er enorme og vi bruger vores mobiler mere og mere i dag. Mange funktioner i telefonen, overtager almindelige dagligdagsfunktioner og især kameraet i telefonen bliver ofte brugt. Det mest brugte kamera, sidder uden tvivl i en iPhone, som er en af landets solgte smartphones. I takt med at mobilerne bliver bedre og bedre, er kameraet også blevet det. De kameraer som topmodellerne er udstyret med, er fuldt på højde med langt de fleste mindre (og mange større) digitalkameraer. Det betyder også, at langt fleste billeder der bliver taget, bliver taget via smartphones kamera.

Tip: Print fra telefonen!

Den gamle nyheden går ud på at printe fra telefonen. At kunne printe direkte fra mobilen uden at skulle have billederne via en computer, spare meget tid for den enkelte og der gås ikke på kompromis med kvaliteten. Ligeledes findes der mange forskellige apps til telefonen som kan aflæse printer og blækpatron niveau. Samt kan lave indstillinger, om du ønsker at printer økonomi rigtig og på den måde får mest ud af printeren og printerpatronerne. I hvert fald hvis man gerne vil have billederne i fysisk form, og ikke kan nøjes med at have dem på en skærm.

Blandt de printer som er længst fremme med teknologien, hvad dette angår trådløs kommunikation, finder man Hewlett Packard, også kendt som HP. De har lavet en mobil udskrivningsteknologi, der gør det muligt at printe dokumenter og billeder direkte fra mobilen, uden nogen ekstra app. Du kan også købe miljøvenlige toner, så du ikke skader miljøet så meget selvom du printer – det kan du læse mere om her.