Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du et rum, som du bruger til flere forskellige ting, så kan det være en idé at dele det op. At få bygget en fast væg er både dyrt og besværligt, og man kan ikke bare lige tage den ned igen. Sætter du en skærmvæg op, har du en væg på under to minutter, og du kan fjerne den igen på under to minutter. Du sparer også mange penge i forhold til at få bygget en fast væg. En opdeling af et rum kan være smart. Hvis der foregår forskellige ting i rummet, kan de ting blive skilt fra hinanden. Flere kontorpladser, forskellige afdelinger i butikken, det private bord i caféen eller de forskellige afdelinger på messestanden kan blive delt op.

En smuk opdeling

Du kan finde en skærmvæg på dette link. Der vil du hurtigt se, hvor mange forskellige motiver du kan vælge imellem. Der er mange muligheder for en smuk opdeling af de forskellige afdelinger i dine rum. Selvom en væg er en praktisk ting, kan den lige så godt også være pæn at se på. Så vælg et motiv, som er flot, og som passer ind. I caféen, der er indrettet med masser af blomster, kan væggen også være pyntet med blomster. Skal du dele din messestand op i en salgsafdeling og en massageafdeling, kan en væg med bambus eller et andet afslappende naturmotiv bruges.

Gør det nemt

Uanset om det er messestanden, kontoret, butikken eller caféen, der skal deles op, så er en skærmvæg praktisk. Den kan give dig en midlertidig opdeling af rummet. Finder du ud af, at opdelingen skal være fast, så kan du få bygget en fast væg senere. Så kan du flytte skærmvæggen til et andet sted, hvor du gerne vil dele rummet lidt op. Du kan hurtigt flytte den og bruge den et andet sted.