Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I disse tider foregår alt næsten online. Arbejde, skole og møder. En af de ting, der også er rigtig belastet for tiden, er telefonen hos lægerne. Mange ringer ind for enten at lave en tid, udtrykke bekymringer for potentiel sygdom eller noget helt tredje.

Har du noget, du vil drøfte med lægen, så kan du opleve at komme til at skulle vente på, telefonen bliver ledig, og det bliver din tur til at snakke. At være i kø over telefonen til lægen kan godt være noget af en følelsesrutsjebane. Man keder sig, bliver rastløs, men man kan ikke gå væk fra telefonen eller gå i gang med alt muligt, fordi man skal være klar, når det bliver ens tur.

Underholdning på telefonen

Når du alligevel er på telefonen, så kan du lige så godt underholde dig selv på den, mens du venter. Du kan spille et nemt spil for eksempel. Det kan være mange ting. Eksempelvis kan du nemt og hurtigt spille online casino. Få dig nogle free spins nu så du er forberedt, hvis ventetiden bliver lang.

Du kan også læse nyheder eller e-bøger på din telefon. Det eneste, du skal sørge for, er, at der ikke er lyd på. Du skal helst kunne høre, når lægen tager telefonen.

Se på ventetiden som en pause

I den travle hverdag er der sjældent plads til pauser. Eller sådan kan det i hvert fald godt føles nogle gange. Derfor kan ventetiden på telefonen faktisk være en rigtig god ting for dig. Det er nemlig vigtigt at holde pauser, så man kan komme godt gennem dagene. Hvis du venter et kvarter på lægen, så brug tiden på at få slappet af. Ryd hovedet for tanker om arbejde og pligter, læn dig tilbage og nyd stilheden for en stund. Det er sundt.

StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu – Spil ansvarligt | Minimum 18 år