Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det nyeste skud på stammen i Samsungs Galaxy S-serie, er S8. En telefon, der kan være med til at trække Samsung i den rigtige retning. En retning, der kan formå at få dem ud af det hul, de fik gravet sidste år, da de lancerede deres Note-telefon. Ikke videre en succes.

Derfor anbefaler vi generelt, at du husker at sammenligne mobilpriser og telefonernes kvalitet, inden du køber en ny model. Her får du et par negative sider af den nye Samsung Galaxy S8. Det skal dog være på sin plads at sige, at der er tale om en rigtig god telefon. Men medaljen har altid en bagside.

Telefonen ligger ikke godt i hånden. Det er sådan set den største gene. Skærmen, der profilerer sig selv ved ikke at have kanter, er fantastisk flot at se på. Praktisk er det dog en anden sag. Den er nemlig kluntet at have i hånden. Desværre.

Kameraet er ikke meget bedre end forgængeren. Ikke at det gør det store; kameraet var nemlig banebrydende i den forrige model, S7. Dog havde vi håbet på, at de endnu engang ville imponere med en ordentlig kameraopgradering. Men igen. Kameraet kan næsten ikke blive bedre.

Samsungs unødvendige kopitjenester. Hver gang Google kommer med en ny tjeneste til Android, udvikler Samsung sin egen udgave. Bare dårligere. Det er ærgerligt, for det er apps, der er installeret på telefonen, når du køber den i butikkerne. Irriterende, for Googles versioner af apps’ne er generelt bedre. Og pænere.

Galaxy S8 har dårlig lyd. Når skærmen er så god, som den er, er det ærgerligt, at der ikke er bedre højttalere i telefonen. Den er god, hvis der er tilsluttet et headset, men hvis du vil lytte til musik eller se film uden brug af hovedtelefoner, er vi kede af at skuffe dig; de indbyggede højttalere er skuffende.