speak

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Mangler du indtaling til din platform? Så skal du gøre brug af speak. Speak er professionel indtaling af stemmer til flere forskellige medier. Det udstråler stor professionalisme at gøre brug af speak til dit medie uanset om du mangler stemmer til din webvideo, reklame, produktpræsentation eller noget helt andet. 

Hvad er speak? 

Speak er et begreb som dækker over indtaling af stemmer til en lang række forskellige medier. For det meste benyttes speak til at formidle et budskab for eksempel gennem en reklamefilm, dokumentar eller radioudsendelse. 

Hver gang du ser en reklame på TV, som præsenterer en ny parfume for eksempel, så er den stemme du hører leveret af et professionelt speaktalent. 

Find din stemme

Professionelle speak studier tilbyder en perlerække af diverse stemmer til alle slags medieprojekter. Du kan også få speak på mange forskellige sprog. Hvis du for eksempel mangler stemmer til en international reklamefilm, så kan du sagtens få speak på engelsk, tysk, spansk eller fransk.

Du kan browse gennem et udvalg af forskellige stemmer og finde den passende til dit projekt. Professionelt speak er skræddersyet til at kunne passe et utal af stemmebehov, så du kan med garanti finde dit match. 

Speak kan overlades til de professionelle

Kan man ikke bare klare indtalingen selv? Jo, det kan man selvfølgelig godt, men hvis det skal gøres ordentlig, så skal det gøres professionelt hos et speakstudie. 

Speaktalenter har ikke kun den gode erfaring i bagagen, de har også det helt rigtige udstyr. Teknikken skal være i orden, når man skal have indtalt stemmer. Hos et professionelt speakstudie får du indtalt din stemme med det bedste og nyeste udstyr, så lyden kommer igennem krystalklar og uden nogen form for forstyrrelser. Hvis du ønsker stemme kvalitet i verdensklasse, så skal du kontakte et speakstudie til dit projekt.