Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren er over os, og det betyder for manges vedkommende masser af ture ud i det gode vejr, der forhåbentlig kommer til at præge den danske sommer i år. Ture i parker, ved stranden og meget andet, bliver ofte lidt lidt mere hyggelige, hvis man har lidt musik med.

Langt de fleste af os bruger vores smartphones som musikafspillere, hvor hele vores musiksamling eller rettere hele verdens musikssamling er til rådighed gennem Spotify, Tidal eller hvad hvad du nu bruger. Uanset hvor gode højtalere din smartphone måtte være udstyret med, og hvilken mode du har, har de dog stadig en ting tilfælles, og det er at lyden er dårlig, mekanisk og ikke har nogen dybde.

Blutooth højtalere til overkommelige priser

Heldigvis er vi da heller ikke nødsaget til at høre lyden fra musikken gennem telefonens højtalere, der er nemlig sket en kæmpe udvikling inden for transportable blutooth højtalere, der betyder at de ikke blot er blevet meget bedre, de er også kommet ned i et prisleje, hvor de fleste kan være med.

Kreafunk er et dansk firma da laver blutooth højtalere, hvor pris, kvalitet og design følges godt ad, og hvor man for fra omkring 450 kroner kan få en rigtig god højtaler, der sagtens kan bruges på stranden i haven eller hvor man nu måtte være henne.

Har du været vant til at høre musikken direkte fra din telefon og skifter så over til en god højtalere, vil du nok slet ikke kunne forstå, hvordan du tidligere har kunne undvære det.

Køb en powerbank

En anden ting du nok har været ude for, hvis du har haft din telefon med uden for en hel dag, er at den løber tør for strøm inden dagen er omme. Det kan derfor være en rigtig god ide at investere i en powerbank, så du kan lade den op en gang eller to, uden at skulle finde en stikkontakt.

Der er en del blutooth højtalere, der også kan lade telefonen, men desværre er de bedste sjældent dem der kan begge dele.