Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Netflix, Facebook og Instagram er bare nogen af de mange grunde til, at der kommer flere og flere mennesker på internettet. Flere børn vokser op med internettet, hvilket gør, at der også kommer en større efterspørgsel på hurtigt internetdata. I dag leder folk efter de bedste mobilabonnement, så hele husholdningen kan få effektivt internet. Her kan et 5G mobilabonnement være løsningen. 

Læs videre herunder om 5G, og hvad der er fordele ved det.

Hvad kan det bruges til?

5G er en opgradering af 4G. Det vil sige, at med 5G kan du få præcis det samme som med 4G og meget mere til. Det giver især dig en bedre oplevelse inden for underholdningen, men det kan også bruges inden for sundhedssektoren, hvor de også bruger og arbejder med elektronik hver dag på arbejdet.

Med 5G kan deres elektroniske enheder bedre snakke sammen, så det kan effektivisere deres arbejde. Med bedre mobildata vil mange forskellige arbejdssektorer i Danmark opleve en større forbedring på arbejdspladsen.

Hvad er anderledes ved 5G?

Både 2G, 3G, 4G og 5G bruger radiofrekvenser og sender frekvenser ud gennem en høj antenne, men forskellen på 5G og de andre internet generationer er, at 5G bruger en teknologi, som er en formning af stråler også kaldet “beamingform”, som sender frekvenser ud til din router eller mobil f.eks, hvilket gør internettet mere effektivt for dig og hele familien. For den måde forstyrre signalerne ikke hinanden, men ryger direkte ud til sig som forbruger af er 5G mobilabonnement.

En opgradering af hjemmet

Det bliver ikke kun på arbejdspladserne, hvor der kommer forbedringer. Det kommer især også ud til hvert enkelte borger, der har et 5G mobilabonnemet. Enheder som din smartphone, tablet og computer bliver bedre til at snakke sammen og der vil komme en stor stigelse i netværkshastigheden i hjemmet, så I kan få det optimale ud af underholdning som er på nettet i hjemmet.

Selve hjemmet får også en opgradering, for med 5G vil ting i huset som termostater, alarmer og lys kunne samarbejde meget bedre sammen. På den måde bliver hverdagen lidt nemmere.

Åbner nye døre i skole og studier

5G giver en masse nye muligheder når det kommer til skole eller, hvis man går på et studie. Man vil opleve, at eleverne bliver bedre til at bruge internettet og få en bedre forståelse for den viden, der er på nettet. Allerede nu, bruger skoler og universiteterne internettet meget mere end før fordi man bedre kan samarbejde og kommunikere over nettet.

Især her i coronatiderne har man erfaret fordelene ved et godt internet, da meget undervisning er blevet udskiftet med elektronisk undervisning. Med 5G kan det hjælpe både lærer og elever med at udnytte internettet på den bedst mulige måde.