Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er ikke alle mennesker, der kommer til at bo i en stor villa, hvor der er mere opbevaringsplads, end de nogensinde får brug for. Det kan være grundet økonomi eller personlige præferencer, men i de små boliger gælder det om at få så meget ud af pladsen som muligt, så du ikke kommer til at vælte over dine egne ting derinde. Men det kan godt være svært at finde ud af, hvordan du skaber mere plads i din ellers lille bolig – så det kan du læse mere om herunder.

Lev småt bølgen

Lige præcis det med at skabe mere plads i en ellers lille bolig har der kørt et helt projekt med kaldet lev småt bølgen. Her kunne du bl.a. lære, at du kan skabe mere plads i din bolig ved at have flere reoler, som går helt op til loftet, hvor du kan opbevare alverdens ting – inkluderende den elektronik, du ikke skal bruge lige nu. Det kan f.eks. være din sekundære bærbare computer, der ikke bare skal ligge på gulvet og flyde. Lær af lev småt bølgen, og få mere plads til opbevaring i din bolig.

Med det rigtige underlag kan du opbevare udenfor

Mange danske boliger kommer med en garage eller et skur, og i mange gange du måske ikke helt, hvad denne ekstra plads skal bruges til. Så hvorfor ikke bruge det som opbevaringsplads? Dog er der nogle krav til disse rum, som skal opfyldes, før du kan begynde at bruge det som opbevaringsrum. Bl.a. skal der være fugtspærrer i underlaget – for ofte vil du måske gerne have fliser eller brosten der går fra indkørslen til garage og skur, men du skal altså lige sørge for, at der ikke kommer fugt igennem, før du stiller din elektronik derud til opbevaring.