affaldsbeholdere

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Flere og flere ledere bliver opmærksomme på, at de i den daglige drift af virksomheden har et socialt ansvar for at bidrage til den grønne omstilling i samfundet. Et af det mest oplagte indsatspunkter i denne omstilling er at skabe en kultur i virksomheden, hvor det er normalt at sortere affald. For at understøtte denne kultur, er det nødvendigt at have gode affaldsbeholdere. Det er særligt smart at have en affaldsbeholder i rustfrit stål, fordi denne type er vedligeholdelsesfri. Her er to ting, du bør tænke over, når du skal anskaffe en affaldsbeholder i rustfrit stål til din virksomhed.

Vælg en spand, der er flot at se på

Når det kommer affaldsbeholdere i vedligeholdelsesfrie materialer er der mange designs, der er meget smukke at se på. Særligt en affaldsbeholder i rustfrit stål kan være meget æstetisk, samtidig med at den er funktionel og bidrager til den grønne omstilling.

Spandene kommer ofte i systemer, hvor der er en spand til hver type af affald. Spandene kan så sættes sammen til en enhed, så affaldssorteringen bliver mere overskuelig. For mange mennesker giver det en stor følelse af tilfredsstillelse at have hele overblikket over skrald foran sig, og at kunne putte skraldet i den spand, der passer til skraldet.

Vælg et system af spande, der passer til jeres skraldekategorier

Afhængigt af hvilken kommune, din virksomhed befinder sig i, findes der forskellige systemer til sortering af affald. Nogle har fire kategorier, mens andre har op mod otte forskellige kategorier af affald. Når du skal anskaffe spande til sortering af affald, er det derfor meget vigtigt, at du sætter dig ind i retningslinjerne for sortering af affald i den kommune, din virksomhed opererer i, så du får købt et sorteringssystem med det rette antal spande.

DEL
Tidligere artikel
Næste artikelStår du og skal købe ny telefon?