Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er mange måder at tjene penge på, og nogle er selvsagt sjovere end andre. Hvis du ikke er interesseret i at tjene penge via et helt normalt arbejde, har du måske overvejet muligheden for at tjene penge ved at handle med valuta.

Inden du kaster dig ud i det eventyr, skal du være klar over, at du som ikke professionel i branchen, nok ikke har de store chancer for at få den store gevinst, så du skal ikke bruge penge, som du ikke har råd til at miste.

En af de største platforme i verden

Der er mange platforme at vælge imellem, når det kommer til handel med valuta (også kendt som trade med forex).

Et oplagt sted at overveje er eToro, som er en af de største handelsplatforme i verden inden for social trading samt copy trading. De har mere end 4,5 millioner brugere på verdensplan og er derfor manges foretrukne handelsplatform.

En af fordelene ved denne platform er, at der er en utroligt høj grad af brugervenlighed samt et godt design, hvilket gør oplevelsen både nemmere og bedre.

Du kan læse denne etoro anmeldelse, hvis du gerne vil vide mere om platformen og derved finde ud af, om den er noget for dig.

Handel med CFD’er

Hvis du vælger eToro som din handelsplatform, er det godt at kende til cfd. CFD Står for Contract for Difference og kan oversættes til differencekontrakt. eToro er baseret på CFD-handel, og af denne årsag vil du gøre dig selv en tjeneste ved at have et kendskab til CFD.

Det kan være, at du ikke har gået med tanken om at tjene penge på handel med valuta ret længe, og at du derfor gerne vil vide mere, inden du kaster dig ud i det. Der er nemlig mange fremmedord og begreber, som kan være nyttige at kende til. Alt dette kan du læse meget mere om, så du kan finde frem til, om det er noget for dig.