Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Iphones og coaching, mange ville undre sig over hvad de to har med hindanden at gøre. Her får du muligheden for at komme inden for dørene hos virksomheden Mindjuice, og opleve hvad deres service har med Iphones at gøre. Mindjuice.com er nemlig en virksomhed der er båret af Iphonebrugere, der elsker deres telefoner. Der er uendeligt meget man kan lære af denne virksomhed. Både af at bruge deres service, og af det engagement virksomheden udviser, når det kommer til Iphones.

Hvad er Mindjuice?

Virksomheden Mindjuice tilbyder en uddannelse i coaching, som kan tages online og bruges, hvis man fx vil være coach eller leder. De mener at lederuddannelsen  handler mere om at give engagement til sine medarbejdere end at være en klassisk stærk leder. Det er meget nyttigt at tage kurser hos Mindjuice, hvis man gerne vil gøre sig dygtig indenfor lederskab. De har masser af undervisningsmateriale tilgængeligt online, og det er her vi blandt andet møder enneagramtesten for første gang hos Mindjuice. https://www.mindjuice.com/enneagram-essentials, deres enneagramtest er nemlig optimeret til at fungere godt online, sådan at servicen er fuldt ud tilgængelig og nem at bruge på mobilen, tablet eller PC. Du kan også tage et kursus i enneagrammet online og lære dig selv og andre personlighedstyper at kende.

Et kig indenfor hos Mindjuice

Virksomheden er også fyldt med godt lederskab og engagement på indersiden. Hos Mindjuice.com leverer de ikke bare coaching, de er selv et fornemt eksempel på hvordan det skal gøres. Ikke mindst elsker de Iphones. Mobilen er et uerstatteligt redskab, når man skal organisere en travl hverdag. Her er Iphonen lige præcist det de skal bruge når de skal planlægge et møde eller en uddannelse. Her kan den nemt bruges til at kommunikere eller planlægge, sådan at de ansatte altid kan være et skridt foran med deres job. De gør altså sig selv en tjeneste hver dag ved at bruge Iphones. De mange medarbejdere kan nemt komme i kontakt med hindanden, og har nemt ved at række ud og koordinere med hindanden. Det skaber et grudlag for en sund virksomhed, fordi det er nemt at sikre sig at der er styr på sagerne.

Den bedste mobil

Der er også en grund til at medarbejderne hos Mindjuice, har valgt lige præcis denne mobil som deres foretrukne. Iphone er nemlig den mobil der målretter sig mest mod at lave gode forretninger. Den er nem at bruge, og hurtig at finde rundt i. Det er derfor den for mange den bedste mobil til at lægge planer og at komme i kontakt med andre. Iphone er også specialiserede i en hurtig, lækker brugerflade. Denne brugerflade gør, at det ikke bare er nemmere at komme i kontakt med andre, det går også hurtigere. Det kan nemlig være en stor forhindring for mange, hvis der er forhindringer i brugerflade, eller hvis den ikke er intuitiv nok at bruge. Her kan det være nemmere at engagere brug, hvis brugerfladen virker tilgængelig. Det er også et ideal, som Mindjuice har for deres egen brugerflade. Derfor passer Iphones lette tilgængelighed enormt godt, med den måde virksomheden bliver drevet på i hverdagen.