Følg med i din virksomhed på mobilen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

På få år er smartphones blevet en helt uundværlig del af de flestes liv. Der er i dag næsten ingenting, vi ikke kan tilgå eller tjekke fra vores telefon. Det betyder, at mobilen for mange er blevet det vigtigste værktøj til at holde styr på aftaler, opgaver, huskelister og meget andet. Det betyder også, at alt i dag bevæger sig meget hurtigt. Hvis man vil holde sig på forkant med verden, er det simpelthen ikke nok bare at have en computer til rådighed.

Følg med lige nu

Derfor er det også essentielt, at du kan holde dig opdateret på din virksomhed fra din smartphone. Når du kan følge hver enkelt bevægelse, kan du være på forkant med problemer og uforudsete udfordringer, og du kan følge med i, hvordan virksomheden klarer sig på bestemte dage og tidspunkter.

Og selvom det kan lyde svært at få adgang til virksomhedens systemer fra din smartphone, kræver det faktisk bare et kompatibelt ERP-system. ERP står for Enterprise Ressource Planning og betyder kort sagt, at du har al din virksomheds data samlet ét sted.

ERP giver dig overblik

ERP kører virksomhedens data sammen i realtid, så du kan følge salg, økonomi, lagerstatus, vareforbrug og meget andet live. Det betyder også, at dine medarbejdere i realtid kan taste ind, når de bruger et produkt eller der på anden måde sker en ændring i beholdningen. På den måde kan indkøbsafdelingen nemt se, hvilke produkter der skal bestilles hjem, og I undgår mangler og forsinkelser i leverancer, fordi i hele tiden har overblikket.

Med ERP-systemet koblet op på din telefon kan du følge med, uanset hvor du er. Om du er ude at rejse, til familiefødselsdag, konference eller noget helt tredje, er du altid med i loopet. Når du modtager opkald eller har brug for at koordinere med dine medarbejdere, leverandører eller kunder, kan du også altid tjekke den aktuelle status lige nu.