Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er i dag forskellige former for print, der vinder stort indpas. Her er der nemlig ikke blot længere om de udprint, der kan laves på et stykke papir fra en normal printer på kontoret. I dag er der langt flere muligheder, når det kommer til at printe ting, hvorfor der pludselig er tale om små reservedele og andre praktiske værktøjer, der rent faktisk kan udgøre et hjælpemiddel i hverdagen – designet præcist efter dine mål, så du ved, at du får den ting, der 100% opfylder dine behov, krav, ønsker og forventninger.

Få skræddersyede produkter med SLA Print

Med det sagt bør du også kende til SLA Print. Med SLA Print er der tale om en 3D printer, der netop kan give dig de modeller, prototyper og mindre produktionsdele, du måtte have behov for. Det hele foregår via programmet Macaos Enterprise, til hvilket du kan uploade STL-filer, som efterfølgende bliver vagt til live via de fremstillede ting fra 3D-printeren.

I programmet er det også muligt at beregne prisen for de forskellige produkter, og fordi det hele bliver fremstillet på en SLA 3D printer i Kina, kan du forvente rigtig gode priser og en hurtig reaktionstid. Du vil således have dine produkter inden for omkring 1 uge.

Lad Elprint stå for at skræddersy dine behov

Det betyder, at det også er muligt for dig at få bestilt netop SLA Print i 3D i Danmark. SLA bruger en laser til at hærde en fotosensitiv væske. Og det sikrer dig en helt unik præsition i forhold til de almindelige 3D printere. Derfor kan du få produkter skræddersyet efter dine behov hos for eksempel Elprint.

Tag derfor et kig inden for hos elprint.dk allerede i dag og opdag her der muligheder, der byder sig for dig med netop SLA Print.