Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis der er noget der kan være svært at spå om så er det fremtiden. Og det gælder særligt når vi snakker om teknologi. Jeg tror ikke der var nogle eksperter der for 10 år siden præcist har kunne forudse hvor vi er henne nu og hvad der er muligt nu til dags. Man kan godt have nogle idéer om at det her kommer til, men måske viser det sig også bare at teknologien går i en helt anden retning og folk får andre præferencer end dem man har lige nu og derfor ikke vil vægte de samme ting højt længere. Derfor kan det være utroligt svært at spå om en branche der bevæger sig sindssygt hurtigt og som udvikler sig næsten hver eneste dag.

Alligevel har man fået nogle hints til hvad der skal ske i fremtiden med teknologien. F.eks. er det en del af Apples plan at udgive en smart brille. Man så Google for nogle år tilbage forsøge sig med at udgive en brille som så aldrig blev til noget. Om det var folks reaktion eller mangel på teknologi vides ikke men projektet blev droppet. Nu forsøger Apple sig så med noget lignende og meningen er at det skal erstatte iPhonen på den lange bane.

Hvis du gerne vil høre meget mere om fremtidens teknologi, så findes der mange foredrag og konferencer der fortæller om hvad der kommer fra teknologigiganternes side af. Hvis du har mod på selv at sørge for at holde noget i dit lokalområde så kan du tage kontakt til nogle eventbureauer der kan hjælpe dig med alt det praktiske og bringe en masse gode erfaringer til dig hvis det ikke er noget du har stået med før. Så kan du nemlig også fokusere på at få budskabet ud og arbejde på at få deltagere til dit event.