Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste kender det med flere gange at have været inviteret til middag hos bekendte, for så at sidde og kigge misundeligt på deres dagligstue eller køkken. Men det er faktisk ikke så underligt – det sker for de fleste af os. Heldigvis kan du med enkle tricks blive mere tilfreds med dit eget hjem – læs med her.

Lækre møbler

En af nøglerne til et indbydende hjem er lækre møbler. Det er nemlig disse, der ved første øjekast springer i synet på dig og dine gæster. Det kan derfor være en fantastisk idé at investere i møbler med charme. Hvis du vil holde dit hjem åbent og gæstfrit, kan en sovesofa være en god investering – på den måde behøver du hverken bekymre dig om overnattende gæster eller pladsmangel. Tjek eksempelvis denne hjemmeside ud for mere viden og inspiration. 

Essentielle detaljer

Det er ingen hemmelighed, at de små detaljer dominerer i hjemmet. Det kan eksempelvis være et maleri, du selv har malet, eller en lille skulptur, dit barn har haft med hjemme fra SFO. Alle disse små, unikke ting skaber nemlig en speciel atmosfære, der tilsammen giver dit hjem både karisma og sjæl. 

Gode tips til det unikke hjem

Herunder finder du en simpel liste, der samler de vigtigste regler for et unikt hjem – og det kan være en stor hjælp, hvis du står og har motivationen, men ikke ideerne.

  • Lav DIY`s. Der findes en masse guides til hjemmelavede ting, du nemt kan lave og tilføje din bolig.

  • Mal dine egne malerier. Det kan faktisk blive flot!

  • Farvelæg væggen eller nogle møbler. Det giver et personligt og kreativt præg på hjemmet.

  • Saml en masse finurlige småting fra ferier. Med en masse af dem byder dit hjem også på en masse oplevelser og minder.

  • Tænk på farverne. Farver er alfa omega – især, hvis du har en favorit.