Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Føler I jer på bar bund i jeres virksomhed angående Microsoft 365? Så er der ikke nogen grund til at være fortabt. Vi kan nemlig hjælpe jer med at få fuld glæde af jeres Microsoft 365-licenser. Her hos UpShare har vi nemlig dygtige Microsoft 365 konsulenter, som er vilde med IT og at give kunderne den bedste service, igangsætning og oplæring.

Vi er specialister både inden for Microsoft 365 og SharePoint Online. Med en Microsoft 365 konsulent får I derfor en komplet introduktion til alle de programmer, der ligger i Microsoft 365 (inklusiv SharePoint), og vi står gerne til rådighed og svarer på spørgsmål angående mulighederne. I kan nemt kontakte os pr. mail, telefon, på vores fysiske adresse eller via kontaktformularen.

Da vi er dygtige og alsidige Microsoft 365 konsulenter, kan vi også sagtens hjælpe jer og jeres firma i gang med at lave forskellige integrationer og andre tilpasninger af jeres SharePoint-løsning og Microsoft 365. Vi skræddersyer løsningen til jeres firma, og vi tager højde for, hvad netop I har brug for, og vi sørger for at være i løbende dialog med jer, sådan at vi er på samme side. Derudover taler vi også i et sprog, der ikke er for højtravende og teknisk, så alle kan være med og dermed få fuld glæde af Microsofts programmer.

Microsoft 365 konsulenterne hos os er specialister inden for deres områder, og vi klæder jer godt på til at kunne komme godt i gang med at bruge Microsoft 365 og SharePoint samt eventuelt andre programmer og integrationer. Hvad I har brug for er sikkert ikke det samme som jeres konkurrenter, men vi gør vores bedste for, at I får den mest optimale udnyttelse af alle aspekterne af SharePoint og Microsoft 365-programmerne.

Her hos UpShare har vi stort fokus på SharePoint Online, da det er en rigtig god løsning for de fleste virksomheder, og som ikke kræver, at I har jeres egen server. SharePoint Online er netop cloudbaseret, og det giver jer en række fordele, da løsningen dermed nemt kan integreres med kompatible applikationer og programmer, som også er webbaserede.

Få din nye Microsoft 365 konsulent i dag

Kort sagt kan vi hjælpe jer med at komme i gang med at bruge Microsofts programmer, som er webbaserede, men vi slipper jer ikke, før migreringen fra en anden løsning til Microsofts løsning er komplet.

Vi er til at komme i kontakt med, og vi hjælper gerne en masse undervejs, og giver jer det niveau af service og hjælp, som I ønsker. Nogle er ret selvkørende og andre har brug for mere hjælp, men begge dele passer os fint, da det vigtigste for os er, at I som kunder er tilfredse.

Tøv ikke med at kontakte os. Tid, der er sparet, er tid tjent, og jo før I kan komme i gang med en løsning, der fungerer bedst muligt for jer, jo mere tid har I sparet i længden. I kan ringe til os, skrive til os pr. mail, besøge vores adresse eller bruge kontaktformularen på vores hjemmeside.