Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hunden er menneskets bedste ven. En ven, som altid bliver glad for at se dig, og som vil følge dig i tykt og tyndt. For at du og din hund skal få en stærk relation, skal den have det godt.

Hunden skal have motion og gode gåture. Og den skal stimuleres hjemme og have din opmærksomhed. Ellers bliver den nedtrykt og energiforladt. 

Hunde elsker bolde og bamser og andet godt hundelegetøj. I en dyrehandel kan du finde alt, hvad du har brug for til din hund: legetøj, hundekurv og hundefoder.

Hunde er gode for nervesystemet

Forskning har vist, at hunde kan dulme stress og angst hos mennesker. Bare det at ae en hund, sænker kroppens alarmberedskab. Og er der noget mere beroligende end at se på en sovende hund? Hvis den er rolig, bliver man det også selv.

Forskning har også vist, at det at have en hund med på arbejde kan sænke stressniveauet hos ejerne. Hundes kærlige væsen gør dem også velegnede som besøgshunde på plejehjem. 

Men hunde kan også selv blive stressede og har også selv brug for ro for at kunne føle sig trygge. En voksen hund sover mellem 12 og 14 timer i døgnet. Hunden har derfor brug for et helle, som den kan trække sig tilbage til. 

Man kan altid forkæle med lidt godt til ganen

I en dyrehandel kan man få både hundekurve, hundepuder og hundetæpper, som sikrer, at hunden sover godt og blødt. Ud over et godt sted at sove har hunden selvfølgelig også brug for sund og nærende kost. 

Og hunde elsker mad. Så hvis du gerne vil forkæle din hund, kan du altid smutte ned i en dyrehandel og købe noget godt hundefoder eller nogle godbidder. Uden mad og drikke, duer helten jo ikke.