Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Ens mobil kan være en værre tidsrøver i løbet af en dag. Igennem apps kan man se hvor mange timer man bruger på sin mobil og man vil nok være overrasket over mange timer det egentlig er man ender med at bruge den. For hvad kunne man have brugt alt den tid til, hvis man ikke sad og spillede, tjekkede sociale medier, skrev beskeder, eller gjorde alt muligt andet på sin mobil. For der er jo mange muligheder på ens mobil og den kan faktisk også hjælpe dig i din hverdag således at du kan spare en masse tid og her vil vi komme med nogle tips til hvordan

Spar tid i bilen

Når man skal transportere sig, vil man selvfølgelig gerne gøre det så hurtigt som muligt. Derfor kan det være en god idé at have en af en række apps der kan vise dig den hurtigste rute frem. Især hvis den beregner den nuværende trafik med og dermed kan give dig en alternativ rute hvis der nu f.eks. er kø på motorvejen.

Spar tid i haven

Man kan bruge mange timer i haven og mange nyder også at bruge tiden i haven, særligt i de dejlige sommermåneder. Men noget man aldrig rigtig kan komme uden om, er at man skal have slået græsset. Derfor er det heldigt du kan få en robotplæneklipper du kan styre via din mobil og altid have lækkert nyslået græs

Spar tid med en personlig assistent

Mange ønsker sig måske en personlig assistent der kan sørge for at holde styr på alle dine aftaler, noter, tanker og hvad der end nu ellers lige fylder din hjerne. Derfor er det heldigt at du kan få apps til din telefon der kan netop det. En rigtig fysisk assistent kan godt være dyr og derfor vil en app løsning for mange være vejen frem i stedet.