sammenligning af mobil

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der findes i dag en masse mobilselskaber som i bund og grund tilbyder det samme, nemlig mobiltelefoni og data. Før i tiden var det altafgørende om hvor meget taletid der var inkluderet i abonnementet. I dag er det anderledes og derimod hvor meget data abonnementet inkludere. Mange tjenester benytter i dag data og flere apps tilbyder telefoni via apps som kun benytter data. Derfor har vi taget et kig på hvilke abonnementer der er bedst hvis du blot ønsker data frem for taletid. Læs med her.

Her er en liste over mobilselskaber og abonnementer som har fokus på dataen frem for taletiden:

Oister – Lavprisselskabet Oister har et hav af forskellige abonnementer i deres portefølje. Som mange sikkert ved, er selskabet ejet af 3 og benytter derfor deres netværk. Da de befinder sig på 3 netværk, tilbyder Oister også 4g i alle deres løsninger. De har et abonnement som koster helt ned til 109 kr. pr. måned som inkludere 30 gb data!

Ok Mobil – Er andet lavprisselskab er Ok mobil, som benytter telenors netværk og kan derfor også tilbyde 4g til deres kunder. Her tilbydes en pakke til 119 kr. pr. måned som også inkludere 30 gb data og kun 1 krone i oprettelse.

CBB mobil – CBB er det lavprisselskab som tilbyder den største mængde data til laveste pris. For kun 149 får du 40 gb data som kan benyttes på deres 4g netværk. Hvis du skal op og have mere data, f.eks. 100 gb er det Telia du skal vælge. Her koster et abonnement dog 399 kr. pr. måned. Her er det dog muligt at dele dataen med et mobilt bredbånd, som du kan benytte i din computer, når du er på farten. Ved at tegne dette relativt dyre abonnement vil du altså kunne slippe for at have en internet løsning i hjemmet.

It og telestyrelsens prisguide anbefaler ligeledes abonnementer ud fra forskellige forbrugsmønstre og behov. Læs mere på deres hjemmeside her