Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Der er noget spændende ved at købe en ny mobil. Mange ser det som et nyt stykke legetøj. Nogle ser det dog som noget besværligt. Det er nemlig ikke altid nemt at skifte mobil, hvis man vil bibeholde sit data fra ens gamle mobil. Mange taber billeder og kontakter i skiftet. Specielt vil man ikke tabe mobilnumre, hvis man har en arbejdsmobil med mange kunders kontakter på. Det er nemlig super vigtigt at kunne holde styr på alle kunderne, så man kan yde den bedste kundeservice.

Ny app gør dataoverførelsen nemmere

Med en branche indenfor business skal man oftest have tæt kontakt med sine kunder. Dette ser typisk over telefonsamtaler. Mange businessfagfolk har derfor lange kontaktlister liggende gemt på deres mobil. Det er dermed også essentielt, at alle kontakterne bliver gemt og videreført til en eventuel ny telefon. Den klassiske dataoverførelse sker ved brug af en computer som mellemled. Det tredje led kan dog give problemer og komplikationer. Ligeledes er metoden tit meget tidskrævende.

Flere forskellige mobiltelefonproducenter er, grundet ovenstående, begyndt at finde nemmere løsninger ved skift af mobilenhed. Blandt andet har Samsung udviklet appen Samsung Smart Switch. Overfør kontakter fra Samsung til Samsung ved få klik med denne smarte app. Du er dermed sikret en sikker flytning af dine kunders numre på en nem og tidsbesparende metode. Så bliver det ikke nemmere. Den nye app er derfor perfekt for en business arbejdere, der hurtigt skal skifte mobil. Overfør kontakter fra Samsung til Samsung sikkert via denne guide.

Producenterne gør det mere attraktivt at vælge det samme brand igen og igen. De kan dog også have ret i, at det har mange fordele. Udover en smart dataoverførelsesapp kan man koble alle sine Samsung enheder sammen, så de er synkroniseret. Samsung gør det ekstremt attraktivt at købe elektronik fast ved Samsung.