Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Har du en forælder, en bedsteforælder eller en bekendt som er ved at være oppe i årene? De fleste pårørende til et ældre menneske vil gerne sikre sig, at personen har de fornødne hjælpemidler. Nu til dags findes der smarte løsninger indenfor mange områder som kan hjælpe ældre mennesker til en lettere hverdag. Når det kommer til telefoner, er der på markedet også gode løsninger til ældre. Blandt andet Doro som har designet smarte og anvendelige telefoner til ældre.

Fastnet eller mobiltelefon?

Mange husstande har opsagt sit fastnetnummer i takt med mobiltelefonens indtog. Dog finder man af og til stadig fastnetnumre. Særligt ældre mennesker, som er vante til et fastnetnummer, har svært ved at opgive det. Netop derfor kan det være en fordel at bevare det ældre menneskes fastnetnummer, da personen er vant til dette. Derfor vil det ikke kræve stor omvæltning, hvis man vælger en fastnettelefon.

Heldigvis kan man da også både få fastnet- og mobiltelefoner til ældre fra Doro.

Fordelen ved at vælge en mobiltelefon er, at personen kan have mobiltelefonen med rundt. Det gør det nemmere for den ældre person at ringe efter en taxa eller lign.

Familiemedlemmer til en ældre person føler ofte en større tryghed ved at vide, at deres kære kan ringe efter hjælp, hvis nødvendigt, uanset hvor vedkommende er.

Ældrevenligt design

Telefonerne fra Doro har et specielt design som gør dem særligt velegnet til ældre mennesker. F.eks. kan telefonerne ringe med en ekstra høj ringetone. Det er en fordel, hvis personen er høresvag eller befinder sig i den anden ende af boligen.

Derudover har telefonerne et stort display som gør det let at se, hvem der ringer. De store knapper på telefonen, gør det nemt at indtaste telefonnumre.

Det tydelige display, den høje ringetone og de store knapper gør, at man roligt kan købe en Doro telefon til et ældre menneske i sin familie.