Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er den tid, hvor din nuværende smartphone er ved at være gammel og slidt. Du skal ud og købe en ny telefon. Du ved, det skal være en iPhone. Men der findes mange forskellige iPhone-modeller, hvorfor det kan være svært at blive enig med sig selv om, hvilken man skal købe.

Det første du kan gøre i din beslutningsfase er at blive enige med dig selv om, hvilke behov du har. Er du eksempelvis typen, som bruger din telefon døgnet rundt? Så læs med her, måske det kan gøre dig klogere på, hvilken iPhone du skal vælge.

Hvis du bruger din iPhone i døgndrift

Måske har du et job eller en fritidsinteresse, som gør, at du bruger din iPhone døgnet rundt. Du tager mange noter i løbet af dagen, du tager billeder og filmer en helt masse, og du bruger Safari til at researche fra morgen til aften. Det er klart, at jo mere din iPhone er i brug, desto mere slider det på den. Heldigvis er der råd for det, og du har mulighed for at forkæle din iPhone. Hvis du køber en iPhone 12, kan du, når dit batteri engang bliver slidt, købe et nyt iPhone 12 batteri. Det er det smarte ved iPhones – tilbehør og mulighederne for at fikse de skavanker, som kan komme, er mange.

Valget er truffet: Hvordan skal den så se ud?

Uanset hvilke iPhone, du vælger, er der nogle overvejelser, du kan gøre dig foruden dine hverdagsbehov. Hvis du går med en iPhone 12 eksempelvis, er det værd at vide, at den findes i forskellige farver. Foruden det, kan du købe den med forskellige gigabyte alt efter, hvor meget plads du har brug for. Hvis du ønsker en iPhone, som er større eller derimod mindre end normalt, findes den også i en ”mini” og ”pro max” model.