Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Husholdningen har traditionelt været noget kvinder og mænd har brugt lang tid på, og indtil nu har de primære redskaber været knofedt og koordinering, men nu er fremtiden også landet i husholdningen. Man kan nu styre store dele af de hjemlige pligter fra ens smartphone, hvilket kan være med til at spare os for mange minutter i løbet af en dagligdag. Selvom disse applikationer ikke selv kan putte tøjet til vask og folde det sammen, når det er tørt, så kan de være meget hjælpsomme alligevel. Læs mere om hårdhvidevare her.

Forvarm ovnen inden du er hjemme

Der er mange opskrifter som kræver, at man har forvarmet ovnen, inden man kan placere maden i ovnen, men det er dog ikke altid, at man har tid til at lade ovnen forvarme i ti minutter, når man først er kommet hjem fra arbejde. Nu er det dog muligt at lade sin ovn forvarme, inden man selv er hjemmet, med en app til sin smartphone kan man tænde ovnen, så den er klar til stegen, når man kommer hjem.

Styr temperaturen i køleskabet

Det kræver meget energi at holde temperaturen i køleskabet nede, og hvis man ikke er hjemme i længere tid, så kan det godt virke som spild af energi. Med et intelligent køleskab og den rigtige app, så kan man nu styre temperaturen i køleskabet fra sin telefon. Her skal man dog være opmærksom på, at fødevarerne kan blive dårlige hvis temperaturen stiger for meget.

Mobilstyret robotstøvsuger

Robotstøvsugere har alle dage været smarte, da de kan støvsuge og oplade af sig selv, uden vi skal gøre noget. Men nu er de blevet endnu smartere, da vi nu kan sætte støvsugeren i gang med et enkelt tryk i vores app. Hvis man fx skal afholde en middag, men ikke er hjemme i tide til at kunne støvsuge, kan man sætte støvsugeren i gang fra bilen på vej hjem.