Tidsregistrering via mobilen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Tidsregistrering via mobilen

Mange arbejdspladser har en eller anden form for tidsregistrering af deres medarbejdere. Dette kan være for at holde styr på, hvor mange effektive timer den pågældende medarbejder har. Det kunne også være for at få et overblik over, hvor mange sygedage ens kollegaer har. De fleste arbejdsgivere vil naturligvis gerne mindske sygefraværet på arbejdspladsen.

Det er et element, der har været kendt i mange år – i sin tid var det i form af at stemple ind og ud, som ofte blev anvendt på eksempelvis fabrikker.
I dag er det blevet lidt mere moderne og lidt mindre analogt. I dag kan man gøre det hele via sin smartphone, så man ikke behøver at gå rundt med et fysisk stykke papir, som med garanti ville blive krøllet og nusset.

Det smart ved at bruge mobilen

Når man bruger sin smartphone eller tablet, så givet det lige pludselig en del flere muligheder for den enkelte. Det er nu muligt nemt at kunne indtaste sin kørsel direkte fra mobiltelefonen eller sin tablet. Det er ikke alle steder, hvor samtlige medarbejder benytter sig af den samme smartphone. Derfor er de fleste tidsregistrering systemer udviklet til både Android og iOS. Det gør det nemt for en virksomhed eller organisation at overskue, da de hermed ikke skal ud og investere i to separate stykker software.

Benyt uden Internet

Havner man et sted, hvor der absolut ikke er nogen Internetforbindelse, så er flere systemer som eksempelvis Eazyprojects tidsregistrering, udarbejdet således, at man kan benytte sig af flere af de respektive features i deres mobile applikation. Det hele gøres og gemmes offline.
Så snart der kommer forbindelse til Internettet igen, så synkroniserer systemet automatisk, uden at der behøver gøres noget. Det sker så nemt og effektivt, at man næsten ikke opdager, hvornår man er online eller offline.

Har din virksomhed brug for et nyt system, så kan du læse mere på Easyproject.dk.