Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

I hverdagen findes der et utal af situationer, hvor vi skal vente. I kø i bilen, i bussen eller toget, ved lægen eller derhjemme, når vi ikke ved, hvad vi skal lave, inden vi skal møde ind på job eller i skole. Ventetiden kan nogle gange føles længere, end den egentlig er. Nogle gange kan ti minutter føles som en time, og hvis man ikke har noget at lave, kan det føles som en krig at komme igennem. Dog kan du på din telefon heldigvis lave en masse ting, der kan få tiden til at gå lidt hurtigere. Her er nogle af dem.

Spil, spil, spil

Der findes en masse spil, du kan downloade på din telefon. Alt fra no-brainers, der kan fordrive tiden til mere avancerede spil, du kan dykke ned i mange gange. Det er en god måde at bruge din ventetid på, da det ikke kræver særlig meget af dig. Du kan også finde den bedste spillehallen bonus, og prøve kræfter med online casino.

Læs, læs, læs

Der findes en masse læsestof på internettet. Du kan blandt andet hente nogle lydbøger ned, tag dine høretelefoner på, og forsvinde væk i en god historie. Har du glemt dine høretelefoner, er det også en mulighed blot at læse en bog. Du kan nemlig låne en masse e-bøger gennem biblioteket, du kan fordrive tiden med.

Du kan også læse dagens avis. På den måde bruger du både din ventetid, men du bruger den også fornuftigt til at blive opdateret på verdenssituationen.

Planlæg din dag

En sidste ting, du kan gøre i din ventetid, er at planlægge resten af din dag. Det kan være at skrive en indkøbsseddel eller blot finde ud af, hvilken film du skal se i aften.

StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu – Spil ansvarligt | Minimum 18 år