Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er blevet mere og mere almindeligt at bruge mobiltelefonen til afspilning af musik. Streaming er blevet utroligt populær, og med firmaer som eksempelvis Spotify på banen, er det blevet lettere end nogensinde før. Her har du nemlig samlet et musikbibliotek med stort set alt musik i verden på din mobiltelefon.

Det nytter dog ikke at have så stort et musikbibliotek, hvis du ikke har noget til at lytte til musikken på. Mobilhøjtalere har ringe lydkvalitet, og god musik skal selvfølgelig høres med god lyd. Derfor er det ofte en god investering at få fat i et par gode høretelefoner. Markedet for høretelefoner er dog enormt, og det kan derfor hurtigt blive besværligt at finde frem til de rigtige.

Vælg en model blandt de kendte mærker

Der findes mange billige høretelefoner på markedet, men kvaliteten er ofte også derefter. Vil du gerne have nogle ordentlige høretelefoner, kan det derfor ofte svare sig at vælge en model fra et af de kendte og mere etablerede mærker. Det kunne eksempelvis være Jabra, Jaybird, Apple, Samsung med flere. De fleste modeller har i dag bluetooth, hvilket betyder, at du slipper for at forbinde høretelefonerne ved hjælp af kabel. Dette fungerer i stedet for trådløst. Høretelefoner kan bestilles på nettet, hvor du også finder det største udvalg.

On-ear eller in-ear?

Der findes to typer høretelefoner – on-ear og in-ear. On-ear er større, og sidder udenom dit øre, mens in-ear sidder inde i dit øre. Hvad der er bedst er i høj grad op til din holdning, samt hvordan du vil bruge høretelefonerne. Hvis de skal bruges til træning, løb, cykling med mere kan in-ear anbefales. De sidder mere fast under bevægelse, og du kan have dem på samtidig med cykelhjelmen. On-ear giver dog oftere et mere fyldigt lydbillede. Så hvis du er mere til en god lydkvalitet, så er du formentlig til on-ear.