Financial chart, golden coins and dices cube with the word BUY. Selective focus

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Lyder det som en drøm, at kunne tjene penge direkte fra mobilen? Det er faktisk muligt på flere forskellige måder. Du kan blandt andet downloade applikationer eller tilgå mobile klienter fra en lang række valutamæglere. Det giver dig – som du nok havde regnet ud – også mulighed for at tjene penge direkte fra din mobil. Det er bestemt ikke alle, der har interesse i, at skulle handle og investere fra den lille skærm, deres mobil har, mens andre er uhyre begejstrede for det.

Hvis du ofte er på farten og har et ønske om, at kunne udnytte din tid fornuftigt, så er det en oplagt idé, at du bruger tiden på at handle valuta direkte fra din smartphone. Det er noget, der er muligt for samtlige typer af mobile enheder, uanset om det er en smartphone eller en tablet-pc, og hvad end den er baseret på Windows Phone, Android eller iOS. I denne forbindelse skal det dog gøres klart, at det ikke er alle udbydere, der har valgt at fokusere lige meget på mobil.

Ovenstående er ensbetydende med, at hvis du særligt har en interesse i, at kunne tjene penge fra din mobil eller din tablet-pc, så er det vigtigt, at du vælger en udbyder, der har en platform, der er mobilvenlig. Der findes tilmed også udbydere, der har udviklede deciderede applikationer, men det er dog primært til Android- og iOS-enheder. Derfor kan du også være sikker på, at du har mere end rig mulighed for at bruge din mobil som værktøj til at tjene penge.

Brugervenlighed er vigtigt, når du handler fra mobil

Der er mange aspekter, der har relevans, når du handler fra din mobil. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det i høj grad er noget, der handler om, at brugervenligheden skal være i top. Det skal være nemt og ligetil, da du ellers kan ende med at tabe værdifulde handler, fordi det enten er en platform, der er forvirrende eller for kompliceret at hitte ud af. I takt med, at du bliver bedre og lærer platformen at kende, så bliver det naturligvis mindre relevant for dig.

I dag er verden blevet markant mere mobil end for blot ganske få år siden. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at der er mange aktører, der har valgt at udvikle en mobilvenlig platform, der kan bruges af deres mange brugere. Eksempelvis har velrenommerede eToro, der særligt er kendt for deres store fokus på copytrading og social trading, fået udviklet en mobilvenlig platform, der gør det nemt for dig at handle med valuta med alskens mobile enheder.

Vælg udbyder med fokus på præferencer

Hvis du ikke allerede er i gang med at handle med valuta på nettet, men har fået mod på at prøve det, så skal det gøres klart, at det er yderst vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende udbyder af handelsplatform med fokus på dine præferencer. Hvis du på forhånd er klar over, at du ikke kommer til at bruge deres mobile platform, så er det i stedet en del bedre, at du vælger en aktør, der har fokuseret på andre aspekter som f.eks. et stort udvalg af værktøjer.

Du skal dog ikke være bange for, at du ikke kan finde en udbyder, der er noget for dig, hvilket gør sig gældende, uanset om du vælger med henblik på, at du skal kunne tjene penge direkte fra din telefon og eksempelvis handle, når du er med toget på vej hjem. Der findes et bredt spektrum af gode muligheder, hvorfor der selvfølgelig også findes en aktør og en platform, der er som skræddersyet til de kriterier og præferencer, du har.