Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Hvis nogen for 100 år siden havde sagt, at det en dag ville blive muligt ikke bare at se videoer, læse tekst og interagere med andre, men også at drive virksomhed fra en lille, rektangulær telefon, ville de sandsynligvis blive mødt med måbende vantro. Mennesker har altid været gode til at forestille sig ting om fremtiden, men der har nok ikke været særligt mange, der har kunnet fantasere sig frem til alle de ting, vi kan bruge vores mobiler til i dag. Hvis du driver virksomhed, er der også masser af opgaver, du kan udføre udelukkende med din telefon til hjælp, og det kan du læse mere om i denne guide.

Digital marketing for alle pengene

Når mobilerne spiller så stor en rolle i vores hverdag, er det naturligvis vigtigt, at du som virksomhedsejer har fuldstændig styr på den digitale marketing. Du kan både lave hjemmesider og tilrettelægge reklamer fra mobilen, men den kan også være din vej til assistance fra andre. Marketing bureau kan give dig en stor fordel på et marked, hvor der konstant kæmpes om forbrugernes opmærksomhed, og hvor det er bydende nødvendigt at skille dig ud. Digital marketing bureau kan her være en god hjælp, fordi du med dem kan få flere dygtige og professionelle marketingsfolk med på holdet.

Telefon- og videomøder er vejen frem

Hvis der er noget udbruddet af Covid-19 i 2020 har lært os, så er det, at det sagtens kan lade sig gøre at holde møder over både mobil og computer. Platforme som Zoom, Microsoft Teams og Google Meet er alle gode redskaber, som kan tages i brug næste gang, du har behov for at holde et møde. Særligt hvis du har samarbejdspartnere i udlandet, er muligheden for online møder helt essentiel, da flyrejser og leje af mødelokaler er en både tidskrævende og ressourcetung affære, som sagtens kan undværes.